5 Mayıs 2007

AR ...HINÇ!

Kama............

Manisalılar Manisalı Bülent Arınç’tan ne kadar hoşnuttur derseniz size Cumhuriyet mitinglerinden birinin Manisa’da yapılmasını isteyecek kadar cevabını verebilirim!
AKP li Arınç “AR” hanesini kısırlaştırmasaydı, hıncını böylesine kontrolsüz ve isabetsiz sergilemezdi...Keşke yüce meclisin tarafsız başkanı kalabilseydi...AKP’nin sayısal diktasını duygusal uyumla birleştirmeseydi...367’yi uzlaşma gözlüğü ile görebilseydi...Demokrasiyi hazmı kolaylaşır, ötekiler ayrımı keskinleşmez, kriz kapımıza dayanmaz, meclis laikliği içine sindirmiş bir Cumhurbaşkanını da seçerdi...
Meclis başkanı AR içinde kalır, HINÇ hanesine sığınmazdı...
Görüşün isabetli, olmadı Sayın Ar...Hınç....
Ve Milli görüşün mili milleti yaraladı...
Kelaynak

10 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Punto Amca,
Kendi partisine bile zarar veren birisi sözünü ettiğiniz kişi. Ülkemize verdiği zarar daha büyük. Geçenlerde bir açıklaması vardı "Anayasa'ya göre Cumhurbaşkanı 7 yıllık süre için seçilir. Dolayısıyla Sayın Sezer'in görev süresi ne yazık ki 16 Mayıs'ta doluyor. Keşke yeniden seçebilseydik" dedi. Hani küçük çocuklar birbirleriyle dalga geçer ya aynen öyle. Sezer'i ne olursa olsun yeniden istemediklerini hepimiz biliyorken ne saçma sapan bir cümle:(

Punto dedi ki...

Sevgili Bocuruk; Ülkemiz adına insan utanıyor. Meclis başkanı bu mu diye?

Sanem dedi ki...

Arinc demisken;
' Ya Gazi Pasa Duyarsa' kitabinda Emekli Jandarma Albay Erdal Sarizeybek anlatiyor...
Manisa'daki Hilaliye Vakif binasi Bulent Arinc'in annesinin evi cikmis, ama arama emirleri teker teker iptal edilmis ve Arinc hala bir aciklama yapmamistir. Nurcularin irtica evlerinden biri oldugu bilinen ev aranamamistir.

Adsız dedi ki...

Ben bazen, dunyada ne degisik insanlar var deyip deyip sasiriyorum! Kizginliktan ote, vallahi de, billahi de saskinlik!

www.elifsavas.com/blog

Punto dedi ki...

Sevgili Sanem;Bunların Amerika'daki liderlerinin gösterdiği biryöntem var. Sessiz sakin yürüyün, bir engel çıkarsa bir adım geri atın ama yürümeğe devam edin.
Gördüklerimiz farklı bir şey mi?

Punto dedi ki...

Sevgili Elif; Cumhuriyet kurulduğundan beri bu tür insanlar vardı, var olacak. Atatürk laiklik ilkesini o kadar çok önemsemeseydi belki de şimdi İran gibi bir ülke olmuştuk.

ERDIL dedi ki...

Meclis baskanligina aklim ermez.
Ben onu cebinde Mesir macunu ile
tanirim.Yoksa yanlismi tanimisim!..
Saygilar.

Punto dedi ki...

Sevgili Erdil; Artık o hale geldi ki mesir macunları da para etmeyecek. Ama o hala kendini kurnaz sanıyor. Bu saatten sonra varsın sansın. Öyle avunsun.

Timur dedi ki...

Bence de Arınç , Meclis Başkanı olacak bir insan değil .
Zaten , "Cumhurbaşkanı dindar olmalı !" sözüyle , aslında laiklikten bugüne kadar hiç de nasibini almadığını belli etti ...

Punto dedi ki...

Sevgili Timur; Bu insanlar dini siyasete alet ede ede iktidar oldular. Laiklik onların baş belası.