5 Eylül 2013

TEXAS 2013 FORT WORTH gezisi (7): Yemek kültürü Meksika etkisinde!

Filiz Kamacıoğlu
(Fotoğraflar: Yalçın Kamacıoğlu)

Becker Vineyards Texas Hill Country’yi ziyaret ettik. Burada şarapların tadına bakıp ısmarlayabiliyorsunuz.

Çiftliğe giriş.

Ana bina...

Binaya giriş.

Binanın içi.

Şarap tadımı.

Fas doğumlu çalışan Türk olduğumuzu öğrenince bizimle ilgilendi.İlk söylediği Türkçe söz “Mustafa Kemal Atatürk” oldu.Diğer gittiğimiz mekan “Hard Eight” barbekücüydü. Burada da eti kilo ile alıp yiyebiliyorsunuz.











Barbekücüde sıra, etlerin pişirilip servis edilmesi, iç mekan vs. ve tabağım (Et,mısır,fasulye ve içecek).

Siyah fasulye ve tako.

Texas’ta bahçeli evlerin çoğunda BBQ var.

Texas havyarı, hazır salata.

Karnabaharlar.

Renkli patatesler.
Texas gezisinin sonu

3 yorum:

Şebnem dedi ki...

Sanırım yemek yerken arılar rahatsız etmesin diye sineklikte mi yeniliyor..?Bunu önlemenin bir yolu da, porselen bir tabağa kahve koyup, biraz kolonya damlatıp yakmak..Tütsüye ne arı, ne de sivrisinek gelir..
Afiyet olsun.

Punto dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Punto dedi ki...

Sevgili Şebnem; arıları kaçırma önerin için teşekkür ederim.Texas'ta yemek yenen yerlerde gördüğüm kadarı ile arı ve sinek yoktu. Görüşmek üzere...
Filiz Kamacıoğlu