16 Şubat 2007

Gazeteci Nurgün Erdinç ve ikinci romanı

Nurgün Erdinç. Çok sevdiğim bir kardeşim. O da gazeteci ama büyük tutkusunu gerçekleştiriyor, roman yazıyor. Akıcı bir üslubu var. Romanlarında, günümüzün gençliğini ve onların arasındaki ilişkileri irdeliyor.
İkinci romanı basılmış ve dağıtımı yapılmış durumda.
Romanın tanıtım yazısında şu bilgiler var:

Düş Yayınları tarafından yayımlanan “Bazen Erkek de Sever” hesapsız kitapsız bir aşka kulaç atan Gamze ile bu aşktan bucak bucak kaçan, kadınlarla sadece gecelik ilişkileri tercih eden Ömer’in öyküsünü konu alıyor.
Okuyucu, Gamze’nin aşkına karşılık alıp alamayacağının merakına kapılmışken Ömer’in kalbinin derinliklerinde gizlediği sırla karşılaşıyor. O sırrın izini sürerken aniden esrarengiz bir “konuk”la yüz yüze geliveriyor...
Roman, aşkın ve hayallerin güzelliğini akıcı dille anlatıyor. “Bazen Erkek de Sever”, kimi zaman ayrılıklarla ve özlemlerle hüzünlendiren, kimi zaman bir kuğunun kanadında dans ettirerek romantizmi doruklara taşıyan bir roman.
Nurgün Erdinç’in “Bazen Erkek de Sever”in yanı sıra “Aşk Kusura Bakmaz” adlı bir romanı daha bulunuyor.

4 yorum:

Berceste dedi ki...

Satış yerleri nereleridir? Internet satışı var mıdır kitabın acaba?

Punto dedi ki...

Kitapçılarda satılıyor Sevgili Dilek. İnternet satışı da var. İlknoktacom'da satılıyor.

Adsız dedi ki...

http://www.dr.com.tr/Search.aspx?kw=nurg%c3%bcn+erdin%c3%a7&gid=00000&criteria=999&media=999

d&r dan sipariş ettim online satın almak daha ucuz ayrıca ,world karta 12 taksit aynı fiyat.ben bu yazarın ask kusura bkamaz ktbını da okumuztum , cok beğendim

Punto dedi ki...

Sevgili Adsız; Nurgün Erdinç'in son kitabı TANRI İLE BULUŞMAK.