16 Ocak 2007

Tehlikeli güzellik!

Bazen ne kadar ileri bir tekniğiniz olursa olsun tabiat olaylarına yenik düştüğünüz oluyor....
Buz yağmuru Amerika’nın belli bölgelerini esir alacak güçte....Yetkililer eldeki malzemelerle kum tuz ve kamyonların yakıtı bitene kadar mücadele edileceğini söylüyorlar...


Manzaraya bakmak bazen güzel kareleri görmeyi sağlıyor ama yollara bakmak istemiyor insan..Büyüğünden küçüğüne polis otosundan TIR’larına kadar çarpışmayan yok gibi...Bizde olsa diye düşünüyorum.. Onlarca kişi hayatını kaybedebilir! Burada daha çok hasar var...İkazları ciddiye alıyorlar ve çok yavaş gidiyorlar.. Kazalarda çok az can kaybı, çokça hasar oluyor.!


Kelaynak-Dallas

2 yorum:

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Buz yağmurumu:( Bu terimi yeni duyuyorum. Televizyon seyretmemenin ve haberleri sadece radyo ve gazeteden sınırlı vakitte takip etmemin bir sonucumu bu yoksa.
İstanbul'a birazcık kar yağsa yada yerler buz tutsa, direksiyon başında yaşadığım korkuyu ben biliyorum:(( Sürekli dua okumaya başlıyorum hiç durmadan. Çünkü durursam korkuma yenik düşeceğimi biliyorum:)Başka birşey düşünmemi engelliyor:)

Punto dedi ki...

Buzlu yollarda ne kadar dikkat edersen et, dikkat etmeyen biri gelip sana çarpabilir Pınar. Buz yağmuru biz de yok sanırım. Kelaynak yani benim ağabeyim Dallas'ta çocuklarının yanında. Ona değişik geliyor tabii yabancı olarak. Kar yağmıyor oralarda sanırım. O da bizimle paylaşmış. Kelaynak haftaya ülkesine dönüyor. Bu aralar yine birşey üretiyordur.